Krachtiger leidinggeven zonder stress

Oisterwijk
8 april 2021
Vraag of meer info?
Bel Mirian

Het beste uit mensen krijgen, vergt inspanning. Het is soms een behoorlijke opgave om eruit te krijgen wat erin zit, ook bij jezelf. Managers hebben vaak zo veel gedachten, dat ze daar niet het gewenste resultaat uit kunnen halen. Bovendien redeneren ze intuïtieve signalen vaker weg. 

Communicatie is voor managers van het grootste belang. Niet alleen verbale communicatie, maar juist ook non-verbale. Lichaamsbesef speelt dan ook een grote rol in modern high-performance leadership. 

Training voor (hoogbegaafde) managers

Tijdens deze training krijg je handvatten om krachtiger in je omgeving te staan. Je leert beter bij jezelf te blijven als manager en je grenzen aan te geven. Daarnaast leer je hoe je krachtiger kunt leidinggeven zonder te dominant te zijn. Hoe je mensen kunt aansturen, zonder te zeggen wat er moet gebeuren. Begeleiden in plaats van afbreken.

Ook leer je hoe je je kunt inleven in de ander en hoe je kunt meebewegen. Hoe je rust creëert zodat je kunt samenwerken vanuit rust en ontspanning. Doordat je sterker wordt in al deze zaken, kun je vervolgens het geleerde doorgeven en zo het maximale halen uit je team en medewerkers.

Hoogbegaafde managers zien hun eigenschappen vaak als valkuilen. Je krijgt meer inzicht in deze eigenschappen en gaat inzien dat dit juist kwaliteiten zijn. Ook leer je hoe je deze beter als manager kunt inzetten. De training is praktisch, concreet en doelgericht. Met een uitgekiende combinatie van verschillende methodes helpt Mirian jou met het versterken van je zelfvertrouwen en je sociale en communicatieve vaardigheden. Het resultaat: betere communicatie en minder stress. Met als gevolg dat niet alleen jouw eigen prestaties zullen verbeteren, maar ook die van je team.

Mirian geeft deze training aan een kleine groep managers. Zo kan zij jou persoonlijke aandacht geven en inspelen op jouw eigen leerbehoefte.

Mirian Rutten is gespecialiseerd in hoogbegaafdheid. Als jij niet hoogbegaafd bent, is deze training nog steeds heel nuttig en leerzaam.

De investering is 200 euro (excl. BTW) per persoon, dat is inclusief lunch.

Wanneer?
De training vindt plaats op 8 april 2021 bij een eventlocatie in Oisterwijk.
9.00 uur Inloop
9.30 uur Aanvang training
13.00 uur Lunch
14.00 uur Einde training

Mocht je deze datum verhinderd zijn, laat dan je e-mailadres achter, dan houd ik je op de hoogte van toekomstige trainingen.

Ik hoop je te mogen ontmoeten tijdens de training!

Hoogbegaafde managers

Inschrijven

  • Na betaling ontvang je een factuur op dit e-mail adres.
  • Prijs: € 200,00
  • Btw: € 42,00
  • € 0,00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.