Workshop Uit je hoofd

Voor een beter lichaamsbesef en meer weerbaarheid
Oisterwijk
3 april 2021
Vraag of meer info?
Bel Mirian

Sommige mensen zijn geneigd om ‘in hun hoofd te leven’ en intuïtieve signalen ‘weg te redeneren’. Het rationele vermogen neemt graag de overhand boven het zintuiglijke. Als je druk bent met gedachten, scenario’s, oorzaak-gevolg-vragen en de omgeving, merk je de primaire zintuiglijke indrukken vaak niet eens op.

Als je veel in je hoofd leeft, veel nadenkt, kun je het contact verliezen met je lichaam, je eigen energie en de interactie met de energie van een ander. Het negeren van je eigen lichaamstaal kan ertoe leiden dat je de overtuigingskracht mist om gehoord en gezien te worden.

Uit je Hoofd

In de Mini-workshop ‘Uit je hoofd’ breng ik, Mirian Rutten, je lichaamsbesef bij. Je leert wat de kracht is van bewust ademen, hoe je beter kunt omgaan met je eigen lichaamstaal en hoe je hierdoor fysiek weerbaarder wordt.

Ik ben Rots & Water-trainer en coach en gespecialiseerd in de begeleiding van hoogbegaafden. Ik leer je hoe je jezelf krachtig kunt neerzetten, keuzes durft te maken, grenzen aangeeft, innerlijke kracht voelen en aanwezig durven zijn. Daarnaast leer ik je hoe je je kunt inleven in de ander, meebewegen, samenwerken en innerlijke rust kunt creëren.

De oefeningen versterken het zelfvertrouwen en sociale en communicatieve vaardigheden en leren je duidelijker te communiceren, je eigen ruimte in te nemen en zodoende steviger in je schoenen te staan.

Het is een actieve workshop, waarin ook oefeningen worden gedaan, dus doe gemakkelijk zittende kleding aan.

De workshop begint om 9.00 uur met koffie of thee en een kennismaking. Om 09.30 uur gaan we aan de slag. De workshop duurt ongeveer tot 12.00 uur.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten!

Inschrijven

  • Na betaling ontvang je een factuur op dit e-mail adres.
  • Prijs: € 14,46
  • Btw: € 3,04
  • € 0,00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.