Dit kenniscollege door Mirian Rutten laat je zien en vooral ervaren wat helpend kan zijn bij het verbinden van hoofd-hart en lijf (het mentale,het emotionele en het fysieke).

Kenniscollege LichaamsbewustzijnVoor veel hoogbegaafden is ‘bezig zijn in het hoofd’ een favoriete activiteit. Al hun aandacht zit in het hoofd en gaat naar zaken die zich ‘daarboven’ afspelen. Het lijf is daarmee voor sommigen een ‘transportmiddel voor het hoofd’.
Dit kenniscollege laat je zien en vooral ervaren wat helpend kan zijn bij het verbinden van hoofd-hart en lijf (het mentale,het emotionele en het fysieke). Door de verbinding tussen deze aspecten bewust te ervaren in diverse fysieke oefeningen ondervind je aan den lijve hoe meer balans ontstaat tussen de genoemde aspecten en hoe dit positief bijdraagt aan het welbevinden.

Dit kenniscollege zal plaatsvinden bij Feniks Talent. Vanwege de fysieke oefeningen raden we je aan makkelijke kleding aan te doen.

Docent: Mirian Rutten, Feniks Talent

Mirian Rutten startte in 2009 bij het Centrum voor Creatief Leren met het geven van trainingen. Inmiddels werkt zij bij Feniks Talent en in haar op maat gemaakte trainingen werkt zij actief met de jongeren aan het vergroten van hun fysieke, emotionele en mentale bewustzijn door het verbinden van lijf, hart en hoofd. Naast het verzorgen van fysieke trainingen, coacht en begeleidt Mirian jongeren en volwassenen die tijdelijk ondersteuning kunnen gebruiken. Vanuit zachtheid en vriendelijkheid, met een directe aanpak, begeleidt zij anderen op hun pad.

Datum Kenniscollege: 21 november 2018 van 09:30-12:30 uur
Je kunt je inschrijven voor het kenniscollege via Novilo.

Dit kenniscollege is geaccrediteerd door:

Gevalideerd door registerleraar.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *