Heb je te maken met mensen in je team waarvan je wéét dat het erin zit, maar krijg je er niet die resultaten uit die je verwacht? Heb je te maken met briljante mensen die niet goed kunnen samenwerken waardoor de resultaten achterblijven of zie je mensen zelfs vertrekken, of heb je te maken met mensen die tegen een burn-out of bore-out aan zitten?

In deze training help ik je graag om betere resultaten te bereiken met je team.

Handvaten om het maximale uit je team te halen

Het beste uit je mensen krijgen vergt inspanning. Het is soms een behoorlijke opgave om eruit te krijgen wat erin zit, ook bij jezelf.

Tijdens de training krijg je handvatten om het maximale uit je team en medewerkers te halen, terwijl je zelf ook krachtiger in je omgeving komt te staan. Het versterkt de sociale en communicatieve vaardigheden en brengt je terug bij de basis: jezelf stevig neerzetten, keuzes durven maken, grenzen aangeven, innerlijke kracht en aanwezig durven zijn, maar ook je inleven in de ander, meebewegen, samenwerken en innerlijke rust.

Resultaat

Het resultaat hiervan is

Ieder individu in de organisatie heeft bepaalde kwaliteiten en valkuilen. In hoeverre de medewerkers vanuit die kwaliteiten handelen, is cruciaal voor samenwerking met anderen.

Verandering van het team begint bij jezelf. Bij jou, als manager, directeur of leidinggevende. Als jij zelf in beweging komt, kun je je team daarin meenemen. Je kunt je medewerkers inspireren en hen helpen om hun kwaliteiten te vinden en in te zetten.

Wie ben ik

Ik ben Mirian Rutten. Ik begeleid managers en MT’s van bedrijven en instellingen om hun kwaliteiten beter in te zetten in samenwerkingsverband en teams. Door het verbinden van lijf, hart en hoofd wordt het fysieke, emotionele en mentale bewustzijn vergroot. De resultaten daarvan zijn betere communicatie, hogere prestaties en minder stress.

Ik geloof dat ieder team zo zwak is als de zwakste schakel. Een team kan wat mij betreft alleen succesvol zijn, als iedere persoon in het team zijn kwaliteiten optimaal kan inzetten.

Om dit te kunnen bereiken met jouw team, wil ik je van harte uitnodigen voor mijn training, speciaal georganiseerd voor MT leden, waarin je gaat ervaren wat jij zelf kunt doen om je team weer goed te laten functioneren.

Tijdsduur

In één dagdeel….

Wanneer

De training vindt plaats op 22 november 2018. Bij Hotel De Leijhof in Oisterwijk. Er is plek voor 10 managers. De investering is € 200,- (excl. BTW) per persoon.
Mocht je deze datum verhinderd zijn, laat dan je e-mailadres achter, dan hou ik je op de hoogte van toekomstige trainingen.

Ik hoop je te mogen ontmoeten tijdens de training.

Aanmelden

  • Ik heb interesse in deze training en vraag Mirian Rutten om hierover contact met mij op te nemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *