Referenties

Mirian is een fijn mens. Ze luistert en kijkt goed, laat haar gevoel duidelijk meespreken en heeft een goed gevoel voor humor. Het is gemakkelijk met haar in contact te komen.
Anoniem
HR Manager
Tijdens de opleiding ‘De kracht van je hoofd zit in je lijf’ hebben we verschillende oefeningen gedaan. Hierdoor ga je veel bewuster voelen in je lijf. Ook door de bijbehorende theorie word je je hier bewuster van. Door deze training ben ik me meer bewust van de signalen van mijn lichaam. Ik denk bewuster na over de keuzes die ik maak en de gevolgen daarvan op mijn lichaam. Uiteindelijk heb ik hierdoor meer rust.Mirian kan luisteren zonder oordeel. Je kunt echt je verhaal bij haar kwijt. Ze stelt haar vragen zo, dat je zelf aan het denken wordt gezet. Ook haar nuchtere kijk en humor zijn heel fijn. En het feit dat ze zo door onzin en smoesjes heen prikt. Ze doet dit op een manier die niet aanvallend is maar wel direct.Als je ervoor durft te gaan, zou ik aanraden om aan de slag gaan met Mirian. Je krijgt dan een spiegel voorgehouden, waardoor je echt aan de slag moet met jezelf.
Mieke van den Elzen
eigenaar Bijdehand Talentbegeleiding
Wij zijn bij Mirian Rutten terecht gekomen aangezien onze oudste zoon van 9 jaar vastliep in zijn ontwikkeling op school en thuis. Later is Mirian ook met onze jongste zoon van 6 jaar aan de slag gegaan. Mirian is met beide jongens oefeningen gaan doen, zodat zij meer in hun lijf zijn gaan zitten en steeds beter om kunnen gaan met emoties en de uiting hiervan. Wij ouders hebben hier ook begeleiding bij gekregen om te kijken hoe het bij ons werkt, zodat we het vervolgens kunnen terugkoppelen naar onze kinderen. En ook om te leren kijken naar ons eigen gedrag en wat voor effect het heeft op de kinderen. Kenmerkend voor Mirians werkwijze zijn: verbinding, veiligheid, respectvol, spiegelend, kritisch, alles mag er zijn zonder oordeel, sturend zonder druk, doelgericht, met beide benen op de grond, oprechtheid en humor.Voor mensen die vastlopen in een systeem of meerdere systemen (zoals werk, gezin of relatie) en die willen reflecteren naar zichzelf met een open mind, is Mirian zeker een aanrader.
Debbie Broos
Werken en studeren met Mirian heeft oprecht mijn leven verrijkt. Als collega in coaching én als coach. De sessie die we gedaan hebben, heeft veel voor mij in een ander perfectief geplaatst op een zeer positieve manier. Mirian is bijzonder goed in het aanvoelen van haar cliënt. De combinatie van deze gevoeligheid, haar zorgvuldigheid, stabiliteit en doortastendheid maakt haar in mijn ogen een topcoach. Onze diepe connectie en fijne gesprekken koester ik.
Maaike Rekers
De training was heel concreet. Ik heb veel zelf ervaren. We kregen korte, duidelijke theoretische onderbouwing met literatuuradvies, dat vond ik heel goed. De sfeer was respectvol. Ik zou de training aanraden, ik geef ‘m een 10. En ik wil heel graag een vervolg!
Ineke van Doornik
lerares
De specialisatiemodule Lichaamsbewustzijn was nog leuker dan verwacht! Heel divers. Mirian neemt de tijd voor dingen, zonder dat de training er traag van wordt. Ik vond veel dingen vooraf spannend, maar heb het geen enkel moment vervelend gevonden. Ik heb genoeg om verder mee aan de slag te gaan, dank je wel!
Brenda van Beek
leerkracht
Ik ben me er bewust van geworden dat ik meer ‘uit het hoofd’ moet komen. Het was een goede training, met een diversiteit aan oefeningen. Ook de huiswerkopdrachten zorgden voor meer inzicht en betrokkenheid. Aanrader!
Marlies van Heumen
trainer
Ik heb veel gehad aan de specialisatiemodule Lichaamsbewustzijn, zowel voor werk als privé. De training had veel bruikbare (werk)vormen. Ik ben uit mijn comfortzone gegaan, al had het Mirian wat mij betreft best nog directiever naar mij mogen zijn. De training voldeed aan mijn verwachtingen, ik zou ‘m aanraden. En zelf wil ik nog wel een verbreding / verdieping.
Esther Horn
leerkracht
De specialisatiemodule Lichaamsbewustzijn was heel praktisch, vol zinvolle toepassingen voor in de begeleiding van leerlingen. Ik wilde handvatten en die heb ik gekregen. Ga zo door!
Anoniem
begeleider
Tijdens mijn coachingstraject kwam ik meer te weten over mijzelf en de over wijze waarop ik moest leren omgaan met vragen die ik niet een, twee, drie zelf kon oplossen, dit dankzij de hulp van Mirian.Mirian zet je aan het werk. Ze neemt de tijd om jou zelf te laten uitvinden waar de antwoorden liggen op complexe vragen, die vaak heel ver teruggaan in het verleden. Je ontdekt dat jij zelf de sleutel in handen hebt. Mirian houdt je de spiegel voor om je te laten zien waarmee jij aan de slag moet. We gingen heel diep en dat heeft echt tijd nodig. Ook je omgeving moet weten waarmee jij bezig bent.Het heeft mij een prima gevoel gegeven en heel veel antwoorden, waarmee ik anders was blijven rondlopen. Vele malen dank Mirian! Succes met het coachen van andere mensen die waarschijnlijk ook allemaal op zoek zijn naar de antwoorden die ik heb gevonden dankzij jouw hulp.
Michel van Dijk
Manager gemeente Tilburg
Mirian Rutten

Benieuwd welke training jou verder kan helpen? Kijk dan bij de agenda.
Wil je liever individuele begeleiding of heb je een vraag? Neem dan contact op via

of stuur een berichtje via het contactformulier.