Uit je hoofd

Hoogbegaafden zijn geneigd om in hun hoofd te leven en intuïtieve signalen ‘weg te redeneren’. Het rationele vermogen neemt graag de overhand boven het zintuiglijke. Als je druk bent met gedachten, scenario’s, oorzaak-gevolg-vragen en de omgeving, merk je de primaire zintuiglijke indrukken vaak niet eens op.

Als je veel in je hoofd leeft, veel nadenkt, kun je het contact verliezen met je lichaam, je eigen energie en de interactie met de energie van een ander. Het negeren van je eigen lichaamstaal kan ertoe leiden dat je de overtuigingskracht mist om gehoord en gezien te worden.

Uit je Hoofd

In de Mini-workshop ‘Uit je hoofd’ breng ik, Mirian Rutten, je lichaamsbesef bij. Je leert wat de kracht is van bewust ademen, hoe je beter om kunt gaan met je eigen lichaamstaal, en hierdoor fysiek weerbaarder te worden.

Ik ben Rots & Water-trainer, coach en trainer voor hoogbegaafden. Ik leer je hoe je jezelf krachtig kunt neerzetten, keuzes durft te maken, grenzen aangeeft, innerlijke kracht voelen en aanwezig durven zijn. Daarnaast leer ik je hoe je je kunt inleven in de ander, meebewegen, samenwerken en innerlijke rust kunt creëren.

De oefeningen versterken het zelfvertrouwen en sociale en communicatieve vaardigheden en leren je duidelijker te communiceren, je eigen ruimte in te nemen en zodoende steviger in je schoenen te staan.

Het is een actieve workshop, waarin ook oefeningen worden gedaan, dus doe gemakkelijk zittende kleding aan.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten!

Heb je interesse? Bekijk dan hieronder op welke datum deze training plaatsvindt en schrijf je in!

Workshop Uit je hoofd
Voor een beter lichaamsbesef en meer weerbaarheid
12 september 2020
Oisterwijk
Info en inschrijven
Workshop Uit je hoofd
Voor een beter lichaamsbesef en meer weerbaarheid
10 oktober 2020
Oisterwijk
Info en inschrijven